SATU MARE Str.CAREIULUI NR 160 Tel:(+40) 261 877 818 Fax:(+40) 261 877 818

Despre noi

Societatea TEHNOMECANICA SRL. isi bazeaza existenta pe viziunea unui inginer cu o bogata experienta in domeniul prelucrailor mecanice si confectiilor metalice.

"Am gandit aceasta firma ca pe o afacere de familie impreuna cu cei doi fii ai mei, ambii ingineri specializati in tehnologia constructiilor de maini, dar si in stransa legatura cu angajatii nostri pe care ii consideram prieteni apropiati familiei noastre si care ne rasplatesc cu fidelitatea si profesionalismul  lor.

Am considerat ca acesta este drumul de urmat si ne mandrim cu faptul ca am reusit sa construim o afacere trainica, la fel de solida ca legaturile de familie."

Ing. Varan Victor
Fondator si Administrator al SC TEHNOMECANICA SRL

Conceptul de afacere de familie sta la baza multor povesti de succes in lumea afacerilor. Pe aceasta reteta s-au dezvoltat firme de renume mondial ca FORD, BMW, PORSCHE si multe altele. Desigur, constienti de diferentele dintre relativ tanara noastra afacere si aceste nume grele in industria mondiala, nu putem decat sa speram ca si noi, peste generatii, sa ne bucuram de succesul pe care o afacere de familie il poate avea pe termen lung.

In prezent suprafata totala de productie in cele doua locatii pe care le detinem este de cca 1600 mp iar spatiile tehnice si administrative insumeaza cca 450 mp. Exista perspective bune de dezvoltare prin constructia de noi spatii de productie pe suprafata de teren de peste 20000 mp de care firma dispune.

Hala de productie este dotata cu pod rulant de ultima generatie produs de Kone Cranes cu o capacitate de ridicare de 6,3 Tone.

Firma este structurata pe doua ateliere:

Atelier de constructii si confectii metalice

Debitare, indoire, calandrare, stantare, gaurire, asamblare, sudura WIG/TIG, MIG/MAG

Atelier de prelucrari mecanice

Strunjire, frezare, rectificare rotunda si plana, gaurire si prelucrare in coordonate, filetare

Atelierele sunt conduse de specialisti cu multa experienta in domeniul lor de activitate.