SATU MARE Str.CAREIULUI NR 160 Tel:(+40) 261 877 818 Fax:(+40) 261 877 818

Hale industriale

Tehnomecanica produce structuri metalice pentru hale industriale si cladiri pe structura metalica. Majoritatea productiei este destinata exportului in tari ca Franta, Italia si Germania.

Pentru piata interna propunem solutii la cheie pentru hale si cladiri pe structura metalica, solutii care includ proiectare, executie si montaj, atat a structurilor cat si a invelitorilor din tabla cutata sau panouri de tip sandwich (cu spuma poliuretanica, polistiren expandat sau vata minerala bazaltica).

Aceste constructii pot fi realizate intr-o gama larga de forme si dimensiuni conform cerintelor clientilor nostri.

Se pot oferi solutii constructive de hale cu grinzi zabrelite (potrivite pentru deschideri mari interax, cu sau fara stalpi intermediari) sau grinzi din profile europene (IPE, INP, HEA, HEB pentru deschideri pana la 20 m interax fara stalpi intermediari)

De asemenea se pot realiza structuri metalice din table sudate ceea ce permite abordarea unor deschideri interax mari fara stalpi intermediari.

Structura poate fi vopsita in sistem 3 straturi (1 grund anticoroziv si 2 straturi vopsea) sau zincata termic (rezistenta la coroziune in medii acide sau umede foarte indelungata fara intretinere ulterioara).